CMAS Nitrox

Kurset henvender sig til dem, der gerne vil opnå længere bundtid eller højere sikkerhed. Kurset er desuden en indgangsvinkel, til dem som gerne vil i gang med teknisk dykning.

Efter kurset vil du være bekendt med Dansk Sportsdykker Forbund sikkerhedsregler, metoder til selvredning og kunne anvende en nitroxtabel.

Kurset følger standarden: ISO 11107 – DSF Nitrox Diver

Kursusindhold er 9 online teorilektioner, en praktisk gasanalyse og en teoriprøve som al sammen skal gennemføres for at bestå kurset. Teorimaterialet stammer fra forbundets Nitroxlærebog, som kan findes her: DSF lærebøger

Efter hver lektion vil der være en kontrol af den læste teori. Hvis besvarelsen er tilfredsstillende vil man få adgang til næste lektion. Hvis ikke vil man blive bedt om at læse igen for at forbedre resultatet. Der er 3 forsøg til hver lektion. Hvis ikke dette lykkes, skal man tage fat i sin instruktør for at få forklaret teorien, så man kan fortsætte kurset.
Efter endt gennemgang af teorien, skal der gennemføres en praktisk gasanalyse og teoriprøve sammen med en Nitroxinstruktør.


Inden du klikker på Tilmeld, så skal du vælge din klub.

 

Du kan tilmelde dig dette kursus fra kontrolpanelet for studerende. Du skal være logget ind.